Handerson

Clienţii noştri sunt ca o familie pentru noi. Dorim să vă dezvoltaţi, să lucraţi mai bine şi să creşteţi performanţa companiei dumneavoastră. Avem şi mijloacele necesare pentru a vă ajuta în acest sens.


Vă putem sprijini să reduceți costurile, să gestionați riscurile, să atrageți resurse umane calificate și să aduceți o perspectivă nouă asupra modului în care faceți afaceri, adaptându-vă, în același timp, tendințelor economice. Ne bucurăm foarte mult când ne ajutăm clienții să aducă schimbări de durată în cadrul organizației, plecând de la expertiza bogată în domeniul planificării, managementului și implementării.

DESPRE NOI

HANDERSON s-a constituit prin unirea experienței unor profesioniști italieni şi români, specializați în sectorul consultantei şi asistenţei societăţilor comerciale din domeniul internaţional. Activitatea societăţii poate fi definită de “Consultanţă Globală“ întrucât oferă o gamă largă de servicii menite să raspundă nenumăratelor necesităti de acţiune ale operatorilor economici.

România, datorită costului scăzut al forței de muncă, înlesnirilor fiscale acordate întreprinzătorilor şi datorită creării unui climat favorabil pentru mediul de afaceri a devenit o destinație atractivă pentru investitorii din ţările Europei comunitare. Prin intermediul experienţei echipei şi prin cunoaşterea aprofundată a legislaţiei comunitare, precum şi a legilor românesti, vă asigurăm consultanţă plenară în domeniul contractual, comercial, societar, al impozitelor şi vamal chiar şi intreprinzătorilor care au pentru prima dată intenţia să aprofundeze aspectele normative şi posibilităţile reale ale unei investiţii în România.

ISTORIC

1993

În Romania anilor 1993 a început o dezvoltare extraordinara în domeniul afacerilor, iar mediul economic era prielnic acestui lucru, astfel că am pus bazele societății prin intermediul căreia am  început să oferim clienților un tip special de consultanta, respectiv consultanta GLOBALĂ.  De la înființarea societății la obținerea documentațiilor și asistență în desfășurarea activității. În toți acești ani am acumulat experiență și am dezvoltat o rețea de parteneri cu ajutorul cărora putem oferi sprijin clienților noștri.

2004

S-a creat un climat prielnic pentru dezvoltarea afacerilor la nivel național, dar mai ales în zona de vest a țării. Acest lucru ne-a permis să deservim un număr mai mare de clienți și să ne dezvoltăm împreună cu ei. Cele mai prospere domenii de activitate în acești ani au fost: construcțiile, sectorul imobiliar, renovări și modernizări. În această perioadă societatea noastră și-a diversificat foarte mult serviciile și a oferit asistență clienților la punerea în funcțiune a societăților, operațiuni executive, dezvoltarea capitalului uman și alte activități de management.

2006

România și Europa era în creștere economică și acest lucru a adus investiții suplimentare, extinderea operațiunilor și creșterea numărului de angajați atât pentru noi cât și pentru clienții noștri.

2007

Aderarea României la Uniunea Europeana a reprezentat un moment extrem de important pentru afacerile din România, dar și pentru societățile străine care au dorit să facă investiții la noi în țară. Modificările legislative și deschiderea pieței au adus oportunități noi, dar și provocări noi, însă consultanții Handerson au fost pregătiți să ofere clienților asistență pentru a se putea adapta noului climat.

2010

Criza economică a atins puternic, nu doar România ci și alte țări europene, astfel că atât societatea noastră cât și clienții noștri au fost afectați. Consultanții noștri au oferit suport partenerilor în efectuarea restructurărilor, reducerea operațiunilor și chiar lichidarea anumitor afaceri și a activelor companiilor. Prin perseverență și profesionalism am reușit să facem față provocărilor și să rezistăm celor mai dificile încercări.

2020

Anul acesta este unul plin de provocări pentru mediul de afaceri, dar noi lucrăm împreună cu partenerii noștri pentru a identifica cele mai bune soluții pentru clienți. Indiferent că e vorba de optimizarea costurilor, obținerea unor certificate sau renegocierea anumitor contracte, echipa Handerson are expertiza necesară pentru a vă ajuta să depășiți și cele mai dificile momente.