Mediere

Știați că un conflict ucide mai mult afacerile decât concurența sau economia? Dacă petreceți timp și bani luptând și trebuie să găsiți o soluție la o dispută de afaceri, deoarece sunt în joc atâtea... vă putem ajuta să ieșiți din impas.

„Spre deosebire de vinurile fine, disputele nu se îmbunătățesc odată cu vârsta.”

Willard Z. Estey, fost judecător al Curții Supreme a Canadei.

Restabilim gândirea clară, descoperim problemele reale și prezentăm opțiuni care îndeplinesc obiectivele tuturor părților. Medierea oferă o soluție sigură și privată la un litigiu în care părțile pot fi flexibile în abordarea lor pentru a ajunge la o soluție liberă de limitarea instanței și a mediului legal.

Medierea nu funcționează doar atunci când relațiile dintre două companii se înrăutățesc. De asemenea, poate ajuta companiile să rezolve disputele interne dintre angajați, directori, manageri și să salveze tensiunea dintre echipe atunci când se ajunge la un plan de lucru convenit. Acest lucru este avantajos mai ales atunci când sunt luate în considerare costurile de recrutare, instruire și orice potențial nemulțumire. De asemenea, oferă tuturor părților un terț neutru – cineva care nu este conectat la o echipă de resurse umane sau la o companie care ar putea fi percepută ca aducând o viziune părtinitoare într-o relație deja tensionată.

Medierea are o rată de succes excelentă, ceea ce înseamnă că indiferent parte care alege să medieze, sunt șanse foarte mari ca disputa să fie soluționată. De obicei, părțile împart costul mediatorului și această investiție comună în căutarea unei rezoluții se adaugă angajamentului fiecărei părți față de proces.